Mobirise bootstrap creator

Dit is een tijdelijke versie omdat we begin 2016 een kleine update van Xerte verwachten. Je kan dit e-book niet afdrukken, de definitieve versie zal opnieuw kunnen worden afgedrukt!

In dit voorbeeld krijg je een overzicht van alle mogelijkheden binnen Xerte 3.0.

Google formulieren

In het onderwijs, maar ook daarbuiten, worden de formulieren vaak gebruikt als enquête-middel. Zo kun je via een Google Formulier je collega’s vragen om hun mening te geven over een studiedag. Ook kun je in een organisatie aanmeldingen voor een activiteit of evenement via een formulier laten verlopen. Formulieren in de les gebruiken? Dan is het handig om te weten dat je met Google Formulieren ook toetsen kunt opzetten, automatisch laten beoordelen en becijferen! Dit laatste kan je voor elkaar krijgen door in het formulier gebruik te maken van  Flubaroo. Naast toetsen kun je je leerlingen ook andere opdrachten laten inleveren via formulieren, zoals artikelen en andere schrijfsels.

Handleidingen:
Introductie
Basis

Flubaroo is een add-on voor Google sheets (in Google Drive). Met deze toepassing kan je automatisch en snel multiple choice en fill-in-the-blank toetsen uit Google Forms evalueren.